lauantai 20. huhtikuuta 2013

Suomen podcast-maailman Jocke Berg ja Sami Sirviö pureutuvat kahteen vaikeaan aiheeseen: Voiko musiikissa olla huumoria? Jos voi, milloin se on perusteltua? Kuka tekee hyvää huumorimusiikkia?
Kumpi osaa paremmin nauraa itselleen, Thom Yorke vai Matt Bellamy?

Kuolemaa lähestytään kahden case-studyn kautta. Deftonesin basisti Chi Chengin kuolema kosketti Jussia, Star Trekin luoja Gene Roddenberryn kuolema kosketti Nivalaa. Myös Storm Thorgerson on kuollut, siksi muistellaan ukon hienoimpia levynkansia!

Record Store Day puhuttaa tietysti myös, koska tämä jakso nauhoitettiin kyseisen päivän aamuna, aamukahvin tuoksuisessa idyllissä, jota hieman häiritsee se, että pikkuprinsessat meinaavat tulla seinien läpi (kuuntele loppuun niin tiedät). Mitä Nivala aikoo hankkia Record Store Daysta?

Levypuolelta puhutaan James Blaken Overgrownista, Sueden BLOODSPORTS-albumia arvostellaan myös (Jussi puhuu siitä BloodLINESINÄ, mutta antakaa idiootille anteeksi, hän oli nauhoitettaessa vasta herännyt), sekä muutamaa muutakin hienoutta.

Mäntysaari ja Nivala lupautuvat myös lähtemään Frank Zappa -tripille. Myös tamperelaisbaarit AMADEUS ja DORIS mainitaan. Ja Jupi7er. Ja Negative.
Kaiken kaikkiaan runsas satsi ihanuutta. Nautiskele, kommentoi, tilaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti