keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jakso #1 - Mäntysaari ja Nivala debytoivat!Tästä lähtee! Olemme Jussi Mäntysaari ja Jani Nivala. Emme tiedä tarvitseeko tai haluaako Suomi pop-kulttuuriaiheita käsittelevää podcastia, mutta sellaisen tämä maa joka tapauksessa sai. Ensimmäinen jakso käsittelee tietysti sitä, miksi aloitimme podcastaamisen, ja mitä tiedämme podcasteista. Sen lisäksi puhetta mm. asiasanoista Haloo Helsinki!, Jori Hulkkonen, Sin Cos Tan, CMX, Soundi-lehti, Nuorgamin printti, Flow, Kuudes Aisti ja vaikka mitä muuta.

Pari vuotta sitten olimme vielä molemmat töissä Voicella, ja silloin teimme nelisenkymmentä jaksoa "Mäntysaaren videoblogia", jonka jokaista episodia katsottiin 1000-3000 kertaa. Siitä lähtien kun tiemme työpaikkamielessä erosivat on minun - eli Jussin - mielessä pyörinyt uusi Nivalan kanssa perustettava PODCAST.

Ja tässä sitä nyt ollaan. (Älkää pelästykö, en joka kerta kirjoita tähän näin paljoa, kirjoituksia varten minulla on http://alsosprachjussi.blogspot.fi)

Tekninen puoli on vielä vähän kesken. Soundcloud ei ole vielä aktivoinut podcast-ominaisuutta (se on Beta-vaiheessa, pitää erikseen anoa heiltä), joten tuosta ei saa vielä RSS-feediä --> en ole saanut sitä iTunesiin. MUTTA tuosta pystyy kuitenkin lataamaan jakson itselleen. Ja kohta toimii myös "oikealla" podcast-tekniikalla. Nivala EI tule tekemään jatkossa näitä puhelinlinjan välityksellä, eli hänen äänensä selkenee.

Ja nyt sitten palautetta: Onko tämä ihan paska? Mitä voisi parantaa? Lopettaa emme aio, teemme tätä vaikkei KUKAAN KUUNTELISI! Itsellemme niinku! On virkistävää kun ei ole mitään vaateita, oman itsen toteuttaminen on ihmisen parhaita motivaattoreita, tietää Daniel Pink.


4 kommenttia:

 1. haisee Progeria reunionilta!! eli se on välimeren piraatti Power Elvis päivää.. podcastin voima on todettu, tulin justiin kotiin sekopäisen filmiluennon jälkeen ja kaveri helsingistä oli pistäny sähköpostiin mystisen viestin foliokesä -13 aiheesta ja linkin tänne. että näin. tulin sitten samalla kuunnelleeksi elämäni ensimmäisen podcastin. tuskin näitä ihan vakituiseen alan kuunnella mut sainpahan tuosta ihan tervetulleen suomi-päivityksen.. eipä muuta, piti vaan kommentoida, tuli meinaan jonkunverran puskista tämä kun en oo tosiaan ollu yhteyksissä kehenkään taas, mitä ehkä pari kertaa samettiketun kanssa juubaillu.. pees out!

  VastaaPoista
 2. Haha! Power Elvis! Outo tapa olla pitkästä aikaa mutta käy se näinkin! Kiitos kun kuuntelit!

  VastaaPoista
 3. Lukemisen jälkeen hyväksyt kanssani tämän erittäin hyvä jakaa täällä kommentti, uskon sen inspiroivan myös muita, koska olen löytänyt onnellisuuden ja ilon avioliittoani tänään, olen elävä todistaja, että se toimii minulle, mieheni palata takaisin kotiin kahden vuoden avioeron jälkeen, se on melkein uskomatonta, mutta ihmeellistä.
  Olen onnellinen äiti kahdelle lapselle ja työskentelen lääkärinä. Muutama viikko sitten luin vastaavia kommentteja suhdeneuvontablogin postituksesta, joka koski yhdysvaltalaista Theresa-nimistä naispuolista naista, hän todisti kuinka hän palautti todellisen rakkauden ja luottamuksen rikkoutuneeseen avioliittoonsa, hän sanoi Dr.Oduduwa, joka auttoi häntä sovitteluun aviomiehen kanssa useiden kuukausien jälkeen. erottaminen. Olin niin onnekas lukeessani tätä kommenttia ja kopioin Dr.Oduduwan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen kommunikoidakseen hänen kanssaan henkilökohtaista apua varten kiireellistä apua entisen aviomieheni kotiin palauttamiseksi {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
  Viime viikon maanantaiaamuna lähetän sähköpostiviestin kommunikoidakseni saman tohtori Oduduwan kanssa apua varten.
  Kaksi kuukautta sitten minulla oli valtava taistelu mieheni Andersin kanssa, hän katsoi suoraan silmiini; sanoi, että avioliitto on ohi, hän sanoi, että hän on tehnyt avioliittoamme, hän otti pois poikani Felixin ja matkusti maamme elää Kanadaan toisen naisen kanssa, siitä lähtien olen yrittänyt soittaa ja lähettää viestejä hänet puhelimien, sosiaalisen mediaanin ja sähköpostin välityksellä, mutta hän esti kokonaan linjani pääsemästä häneen ja poikamme Felix oli hänen kanssaan ja en voinut kuulla poikani ääntä, tämä kipu olen käynyt läpi kaiken elämäni siihen päivään asti, kun tapasin suuren Dr.Oduduwa Rakkaus -loitsija, olin niin turhautunut ja tarvitsin apua ainakin puhuaksemme poikamme Felixin kanssa, minut luettiin pyytämään anteeksi myös silloin, kun me molemmat tiedämme, että hän teki vääryyttä minulle, hän vei poikani pois minulta yli 7 kuukaudeksi ei sanoja, ei kirjainta. tämä tilanne tappoi minut joka päivä, olin masentunut ja tarvitsin kipeästi kiireellistä apua ja ratkaisua tämän ongelman ratkaisemiseksi, joten otan yhteyttä Dr.Oduduwan sähköpostiosoitteeseen, koska uskon, että hän voi olla vain toivoa auttaakseni palaamaan aviomieheni kotiin poikani Felixin kanssa . Tohtori Oduduwa vakuutti kuitenkin minulle, että hän voi auttaa minua palaamaan mieheni ja lapseni takaisin kotiin 7 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukouksista, olin järkyttynyt ja kokeilin sitä, seuraan huolellisesti hänen ohjeitaan askel askeleelta. Kaksi päivää sen jälkeen, kun Dr.oduduwa sanoi suorittaneensa lumoavan rakkaudenkirjoitusvoiman ilmaan ratkaisun temppelissä, kaikki nämä hän teki kaikki yksin, en tehnyt mitään vain toimittamalla vaaditut esineet. Sinä samana iltana aviomieheni Anders soitti minulle matkapuhelimella anteeksi, hän oli erittäin sopber puhui minulle mukavasti, hän oli erittäin pahoillani kaikesta, mitä hän teki satuttaakseen minua. Anders palaa takaisin kotiin Felixin kanssa. Olen tänään niin onnellinen, että olen perheeni kunnostettu ja mieheni ja rakastan toisiamme enemmän kuin everafter. Arvostan ja kiitos ikuisesti Oduduwalle. Lupaan jakaa hyvien uutisten todistukseni ystävilleni ja kaikille täällä maailmassa.
  Oduduwa kertoi minulle myös, että hänellä on lahjakkaita valtuuksia ratkaista seuraavat elämän haasteet;
   * Rakkausloitsut Win-Back Ex-rakastaja
  * Menestys ja menekinedistäminen Talisman-rengas * onnekas viehätysrengas.
  * osastot - SUOJAUSKOKO
  * Perinteiset juuret ja yrtit parantavat sairautta, parantavat syöpää
    Tauti, paranna HIV, korkea verenpaine.
  * hedelmällisyysmaagia
  * Onnekkaita LOTTERYNUMEROITA
  * SULJETTU SORMUS VOITTAMISEKSI - PELI jne.
  Olet erittäin onnekas lukeessani tänään hyvää uutta todistustani, se toimii minulle. Uskon, että se toimii myös sinulle.
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

  VastaaPoista