lauantai 25. toukokuuta 2013

Kyllä. Kymmenes jakso on juhlajakso. Siitä syystä Espoon Matt Damon ja Ben Affleck juovat aurinkoisessa säässä sokerilientä ja teetä, sekä uppoutuvat Daft Punkin Random Access Memories -levyn maailmaan. Jakso on muutenkin mahtava osoitus podcastin voimasta musiikkimediana: Nivala on päättänyt vuonna 2000 ettei tykkää Daft Punkista, mutta Mäntysaari puhuu hänet ympäri!

Lisäksi puhutaan muun muassa Kumpulan hippikirpputorista ja sieltä löytyneestä vinyyliaarteesta. Tätä seuraa laajempi aihe, joka on ajankohtainen kaikissa musiikkiin liian tosissaan suhtautuvissa kodeissa: Vinyylilevyt. Pitääkö hommata vinyylisoitin? Nivala starttaa vinyylisoittimen ostamiseen keskittyvän koulun. Apukoulun. Yksi oppilas, Jussi Mäntysaari.

Puhutaan myös Tangerine Dream -yhtyeen rahantekojuonesta, kesän festareille osallistumattomuudesta, muovin palasista, Kimi Räikkösen kypärästä ja muista aloittavista podcasteista!

Jukka Lindström on kuulemma aloittamassa komediapodcastin. Stand up -komediaan keskittyvän. Lotta Backlund ja Ulla Virtanen taas englanninkielisen podcastin. Onnea podcastit, olette kauniita noin!


2 kommenttia:

  1. Kiitos maininnasta! Tosin sitaatti oli jostain muualta, kirjoitanhan enää aniharvoin ulkomaisista listatapahtumista.

    VastaaPoista
  2. Oh, miten mä aivan varmasti muistin sinun näin kirjoittaneen. Olisko sit hra Hilden? No, joka tapauksessa asiavirheitä tulee kun ei käytä Googlea samalla kun juttelee.

    VastaaPoista